Op nieuw logo

9 september 2020 – Welke voordelen, nieuwe kennis, ideeën en oplossingen heeft het onderwijs de afgelopen maanden op het gebied van passend onderwijs gehaald? Dat is een vraag waar we met SWV De Verbinding de komende tijd antwoorden gaan vinden. Maak kennis met het project Op Nieuw.

In Op Nieuw gaan we op zoek naar inspirerende voorbeelden en ideeën van docenten, ouders, leerlingen en bestuurders op het gebied van passend onderwijs. Wat doen we met alle (online) ontwikkelingen? Krijgen ontstane ideeën een vaste plaats in het curriculum? Lukt het ons het onderwijs ‘opnieuw’ uit te vinden en kunnen we ervoor zorgen dat grenzen gaan verdwijnen?

Ook ideeën? Doe mee!

De ervaringen en resultaten delen we met alle scholen van ons samenwerkingsverband, zodat iedereen geïnspireerd wordt om mee te bewegen van de gebaande paden af. Het doel? Samen steeds sterker worden in het bieden van onderwijs waar onze leerlingen recht op hebben. Samen sterk voor iedere leerling!

Heb je een idee en wil je meedoen? Geef je dan op via redactie @ projectopnieuw.nl.

Deel dit bericht op social media!