Op nieuw logo

9 november 2020 – In Op Nieuw gaat SWV De Verbinding op zoek naar initiatieven en oplossingen op scholen die een blijvende impact zullen hebben op het onderwijs.

Inmiddels zijn we op bezoek geweest bij verschillende scholen. De reportages die we hebben gemaakt, kun je terugzien op het YouTube-kanaal en de LinkedIn-pagina van ons samenwerkingsverband. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer of volg ons dan op deze social media-kanalen. In onze nieuwsbrieven zullen we ook regelmatig een samenvatting van de voorgaande periode geven. 

delen-verbinden-verdiepen

Binnen het project gebruiken we de drieslag ‘delen-verbinden-verdiepen’. We starten dus met scholen die (wekelijks) hun ervaringen delen: Hoe heeft de coronacrisis je school veranderd? Wat zijn jullie anders gaan doen? Heeft anders doen iets opgeleverd? Welke verandering is een blijvertje? Waar worstelen jullie nog mee?

Door deze beweging te organiseren, willen we meer sturen op de samenwerking binnen een netwerk. Waarbij je elkaar informeert, consulteert en ondersteunt en waarbij je onderdeel van een lerend netwerk bent. 

Ook meedoen

Meedoen? Deel, verbind, vergroot je kennis en inzichten. We horen graag van je!

redactie @ projectopnieuw.nl 

Door Hanno Ambaum, projectleider Op Nieuw