18 januari 2021 – ‘Leren leren’, dat is in het PO en VO belangrijk. We kunnen op dat punt veel van elkaar leren en zo komen tot een doorgaande lijn.

De Arnhemse Montessorischool en het Beekdal Lyceum hebben samen iets moois ontwikkeld en delen dat graag met jullie. Dat gebeurt tijdens de inspiratiebijeenkomst op 12 april die georganiseerd wordt door Quriuz (de huisacademie van Quadraam) en de Florès Onderwijs Academie.

De inspiratiebijeenkomst is bedoeld voor leerkrachten groep 8, mentoren en afdelingsleiders onderbouw VO, de leerteams van Florès en de leden van het voormalige platform PO-VO.

We hebben een bijeenkomst voor ogen van ongeveer 16.00-19.00 uur. Of dat online wordt of dat we elkaar fysiek kunnen ontmoeten en hoe je je kunt aanmelden krijgen jullie nog te horen. Zet 12 april vast in je agenda!

Door Angélique Sanders, Quadraam