18 januari 2021 – De fusie van twee samenwerkingsverbanden tot SWV De Verbinding laat het Lorentz Lyceum niet ongemerkt voorbij gaan. Lees hier hoe zij het € 1000,- feestbudget heeft besteed. 

Willem Zwart, rector van het Lorentz Lyceum, schrijft: “Ons doel is om de Trajectklas een warme plek te maken waar leerlingen zich comfortabel voelen. Het moet een rustige plek zijn waar ruimte is voor het maken van huiswerk maar ook voor ontspanning. Daartoe hebben we de ruimte ingericht met een bank en stoelen. Het kleed is afkomstig uit de schenking van het SWV. Leerlingen hebben de mogelijkheid thee te zetten, met een nieuwe waterkoker afkomstig uit de schenking. Er worden in ieder geval ook nog roomdividers aangeschaft om de ruimte meer op te delen in een ontspanruimte en een werkruimte.

Voor de ontspanmomenten zijn er kleur- en puzzelboeken aangeschaft en hebben we het spel Turing Tumble gekocht. Voor de werkmomenten is er een groot formaat TimeTimer aangeschaft zodat de resterende werktijd waar nodig voor leerlingen zichtbaar kan worden gemaakt. Dit alles ook uit de schenking.

Zoals je ziet, we hebben er mooie dingen mee gedaan voor onze leerlingen. Veel dank!”

Door Johnny Uytdewilligen