15 maart 2021 – SWV De Verbinding heeft een nieuwe pedagoog ter versterking van het Onderwijsloket aangetrokken. Op 1 maart is Sanne Niemeijer gestart bij ons bureau. We zijn blij dat Sanne met haar expertise ons team komt versterken! 

Sanne stelt zich hieronder aan jullie voor:

“Ik ben Sanne Niemeijer, 39 jaar en sinds 1 maart als pedagoog werkzaam bij SWV de Verbinding. Ik heb inmiddels een ruime ervaring in het onderwijs, waarin ik met veel verschillende doelgroepen heb gewerkt. Na de PABO heb ik een uitstapje naar het buitenland gemaakt waar ik sport en jeugdzorg heb gecombineerd. Later heb ik les gegeven op een basisschool. Hierna ben ik in het VSO terecht gekomen en hebben kwetsbare jongeren een belangrijke plek ingenomen in mijn loopbaan. Veel van deze leerlingen hadden de wens om naar het mbo te gaan. Via detachering heb ik als ambulant begeleider mogen ervaren hoe dat voor ze is, geprobeerd de onderwijsbehoeften te vertalen aan de lesgevende collega’s daar en de studenten ondersteund in de wereld die voor ze open ging. 

Tijdens mijn werk heb ik de master Pedagogiek afgerond. Met het volgen van de studie groeide de wens om mijn ervaring en kennis op een andere manier in te zetten. Bij SWV De Verbinding hoop ik ook echt de verbinding met scholen en de collega’s te kunnen maken, omdat ik zelf op de werkvloer heb gestaan. Ik heb heel veel zin om jullie beter te leren kennen – eerst online, maar later zeker ook op de scholen.  

In mijn privéleven is het buiten zijn; sporten, wandelen, kamperen (het liefst in de bergen) iets wat ik graag doe. Vanuit Renkum, waar ik woon, lopen we makkelijk vanuit huis het bos in wat een fijne achtertuin is. Naast actief bezig zijn is sinds de pandemie bakken, koken en puzzelen een nieuwe hobby geworden. Ik hoop oude bezigheden als naar een cabaretvoorstelling, lekker uiteten of een keer het terras op gaan, snel weer te kunnen oppakken.”  

Door Johnny Uytdewilligen