8 november 2022 – Wil jij eens een kijkje nemen in de keuken bij een andere school uit ons Samenwerkingsverband? Meld je dan aan voor de trainingsdag voor nieuwe visitatoren op 26 januari 2023!

Er wordt weer een online training gegeven voor de nog op te leiden visitatoren. Of je nu docent bent of teamleider, medewerker van het zorgteam of oop: iedereen kan deze training volgen! De opbrengst is dat je als school een bijdrage levert aan de kwaliteit van ondersteuning aan leerlingen, de mogelijkheid krijgt om van elkaar te leren, de kans krijgt om de onderlinge samenwerking te versterken en een kijkje in de keuken krijgt bij een collega-school uit ons Samenwerkingsverband. De trainingsdag vindt plaats op 26 januari 2023.

Door het volgen van deze trainingsdag ontstaat namelijk de mogelijkheid om (alvast) kennis te maken met het visitatietraject en ervaring op te doen voor wanneer je zelf als school gevisiteerd wordt. We hebben ervaren dat het zeer helpend is als het visitatietraject al een beetje bekend is binnen je school.

Ben je hierin geïnteresseerd? Stuur dan een berichtje naar Esther Verbeek, projectleider Collegiale visitaties: e.verbeek@swvdeverbinding.nl.

Door Esther Verbeek