12 mei 2023 – Afgelopen april is Nicole Groen gestart als pedagoog bij het Onderwijsloket van SWV De Verbinding. Ze stelt zich graag even aan je voor! 

Dag allemaal, mijn naam is Nicole Groen. Binnenkort ga ik verhuizen naar Oosterbeek, wat met zich meebracht dat ik op zoek moest gaan naar een nieuwe baan. Deze heb ik gevonden bij het Onderwijsloket van SWV de Verbinding, ik ben hier begin april gestart als pedagoog.

Mijn ervaring binnen het onderwijs is breed, ik heb onder andere gewerkt als vakleerkracht in het VO en VSO, ambulant begeleider cluster-4 binnen het BO, VO en MBO, zorg coördinator op een VO en  VSO school, decaan en vertrouwenspersoon. Tijdens mijn loopbaan heb ik mij gespecialiseerd in cluster-4 problematiek en het implementeren van kwaliteitsaspecten binnen diverse organisaties. Daarnaast ben ik lid geweest van de OPR (ondersteuningsplanraad) en heb ik als lid van een visitatieteam meerdere visitaties gedaan.

Op dit moment haal ik mijn energie vooral uit het ontdekken van alle aspecten van mijn nieuwe baan en de verbouwing van ons huis. Buiten mijn werk hou ik van hockeyen, lekker eten en tijd doorbrengen met mijn gezin en familie.

In een notendop mijn voorstelrondje, ik hoop jullie de komende periode te mogen ontmoeten!

Door Nicole Groen