Ons Onderwijsloket zoekt versterking! Als medewerker van het Onderwijsloket heb je een belangrijke rol in de ondersteuning van onze scholen. Je helpt bij het in beeld brengen van de onderwijsbehoeften en bij het vinden van een passende onderwijsplek.
 
In deze functie vertaal je regel- en wetgeving naar de onderwijspraktijk en behandel je casuïstiek, waarbij advisering en monitoring van het proces centraal staan. Daarnaast ondersteun en faciliteer je scholen als vast aanspreekpunt.
 
Beschik je over een afgeronde opleiding WO kinder- of jeugdpsychologie, orthopedagogiek, HBO maatschappelijk werk of HBO pedagogiek en heb je affiniteit met het onderwijs? Lees dan snel meer over deze vacature.

Je kunt reageren door middel van een korte motivatiebrief en een cv. Stuur deze uiterlijk 8 februari naar loket@swvdeverbinding.nl.

Voor vragen kun je terecht bij Meinke Kooderings Clemens via loket@swvdeverbinding.nl of 026-3650321 (tussen 9:30 en 13:00 uur).