Je bent hier:

Het Onderwijsloket van SWV De Verbinding

Welkom bij Het Onderwijsloket. Bij ons kun je terecht met alle vragen die betrekking hebben op het onderwijs in de regio. Het Onderwijsloket is er voor iedereen: voor leerlingen, ouders, docenten, ondersteuningscoördinatoren en andere professionals. Ons team van medewerkers staat voor je klaar om je vraag te beantwoorden, of het nu gaat over schoolkeuze en schooladvies voor je kind of wettelijke procedures, plaatsing in het (speciaal) onderwijs of het aanvragen van een toelaatsbaarheidsverklaring.

Het Onderwijsloket: steunpunt voor ouders en jongeren

Regeltjes, moeilijke termen en ingewikkelde procedures: voor ouders en jongeren is de onderwijswereld soms lastig te begrijpen. Omdat we willen voorkomen dat er onduidelijkheden zijn, hebben we een ouder- en jongerensteunpunt: ons Onderwijsloket. Hier proberen we je zo goed mogelijk te helpen met iedere vraag over jouw onderwijs of dat van je kind. Zo zorgen we ervoor dat scholen, ouders en jongeren elkaar altijd goed begrijpen. Op die manier kunnen we er namelijk voor zorgen dat iedereen zo passend mogelijk onderwijs krijgt en staan we samen sterk voor iedere leerling!

Het Onderwijsloket voor professionals   

Geen leerling is hetzelfde en daarom is ook iedere onderwijssituatie anders. De orthopedagogen van het Onderwijsloket helpen iedere professional graag met het vinden van de juist oplossing voor leerlingen. Zorg- en ondersteuningscoördinatoren, leerplichtambtenaren, jeugdzorgmedewerkers, onderwijsconsulenten en andere professionals die met jongeren werken: wij helpen als wegwijzer bij iedere leerling!

Wil je contact opnemen met ons Onderwijsloket (ouder- en jeugdsteunpunt)?

Ons mailadres is: loket@swvdeverbinding.nl
Ons telefoonnummer is: 026 – 365 03 21

Ellemieke Hulshof

Ellemieke Hulshof
Orthopedagoog

Meinke Kooderings

Meinke Kooderings Clemens
Sr. orthopedagoog

Elise Winkelhorst
Orthopedagoog

Henrieke van Cappellen
Pedagoog

Céline Janssen

Céline Janssen
Orthopedagoog

Sanne Niemeijer

Sanne Niemeijer
Pedagoog

Nicole Groen

Nicole Groen
Pedagoog