Je bent hier:

Het Onderwijsloket van SWV De Verbinding

Welkom bij Het Onderwijsloket. Bij ons kun je terecht met alle vragen die betrekking hebben op het onderwijs in de regio. Het Onderwijsloket is er voor iedereen: voor leerlingen, ouders, docenten, ondersteuningscoördinatoren en andere professionals. Ons team van medewerkers staat voor je klaar om je vraag te beantwoorden, of het nu gaat over schoolkeuze en schooladvies voor je kind of wettelijke procedures, plaatsing in het (speciaal) onderwijs of het aanvragen van een toelaatsbaarheidsverklaring.

Het Onderwijsloket voor ouders en leerlingen

De onderwijswereld kan door alle regels, termen en procedures voor leerlingen en hun ouders soms onoverzichtelijk en lastig te begrijpen zijn. Dat kan ervoor zorgen dat er onduidelijkheden ontstaan. Dat willen we voorkomen, want pas als scholen en ouders elkaar begrijpen, kunnen we op een zo goed mogelijke manier passend onderwijs bieden waar iedereen achter staat. Daarom is Het Onderwijsloket in het leven geroepen. Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen met iedere vraag die van toepassing is op het onderwijs. Zo staan we samen sterk voor iedere leerling!

Het Onderwijsloket voor professionals   

Geen leerling is hetzelfde en daarom is ook iedere onderwijssituatie anders. De orthopedagogen van het Onderwijsloket helpen iedere professional graag met het vinden van de juist oplossing voor leerlingen. Zorg- en ondersteuningscoördinatoren, leerplichtambtenaren, jeugdzorgmedewerkers, onderwijsconsulenten en andere professionals die met jongeren werken: wij helpen als wegwijzer bij iedere leerling!

Vanwege de lockdown zijn wij tot nader order niet rechtstreeks telefonisch bereikbaar. Je kunt ons wel bereiken via mail, indien nodig bellen we je dan terug of maken we een belafspraak. Ons mailadres is loket@swvdeverbinding.nl.

 

Ellemieke Hulshof
Orthopedagoog

Meinke Kooderings
Sr. orthopedagoog

Denise Schoofs
Orthopedagoog

Céline Janssen
Orthopedagoog

Sanne Niemeijer
Pedagoog