Het Dorenweerd College is een kleine school voor mavo, havo en (tweetalig) vwo met ongeveer 1180 leerlingen. Met ons team leveren wij vanuit de kernwaarden samen, ambitie, passie en veilig een bijdrage aan de ontwikkeling van jonge mensen. We geven onze leerlingen de aandacht die zij nodig hebben, onder andere door goede begeleiding en uitdagend onderwijs. We spelen daarbij zoveel mogelijk in op de verschillen tussen leerlingen. Iedere leerling is anders en bijzonder, daarom is geen enkele leerroute hetzelfde.

Leerlingen kiezen op het Dorenweerd College niet meteen voor één bepaalde richting. Binnen het onderwijsaanbod in de eerste jaren is er gezorgd voor een brede algemene vorming.

Onderwijs houdt voor ons meer in dan leerlingen opleiden naar een goed diploma. Leerlingen de kans geven om zich te ontwikkelen als individu en als medemens  in onze maatschappij, vinden wij minstens zo belangrijk. Naast kwalitatief goede lessen en begeleiding bieden we leerlingen de mogelijkheid om deel te nemen aan tal van activiteiten die aansluiten bij hun talenten en interesses, zodat zij in staat zijn het beste uit zichzelf te halen. Wij dagen uit om waar mogelijk te versnellen, te verdiepen of te verbreden.

Aanbod
Vwo (tweetalig)
Havo
Mavo/vmbo-t

Aantal leerlingen
1180 (geteld op 1 oktober 2022)

Dorenweerd College - logo

Dorenweerd College

Dalweg 5, 6865 CZ Doorwerth

026 – 339 70 30
info @ dorenweerd.nl
www.dorenweerd.nl