Het Over Betuwe College Elst is een school gericht op de toekomst. We dagen leerlingen uit talenten te ontplooien, zich te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen. We zijn een kleine, prettige school waar iedereen zich snel thuis voelt en waar leerlingen maar ook medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen als individu.

Op onze school kunnen leerlingen terecht voor de niveaus mavo en havo. We beschikken over mavo- en havoklassen en een combinatieklas mavo/havo. Naast de reguliere programma’s biedt OBC Elst ook diverse extra’s aan. Bijvoorbeeld de talenprogramma’s Cambridge English, Diplôme d’études en langue française (DELF) en Goethe Deutsch waarmee we leerlingen willen stimuleren hun horizon te verbreden. En niet te vergeten onze leerlijn STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics), waar leerlingen de kans krijgen om meer te leren van de moderne communicatietechnieken.

Ons schoolgebouw is duurzaam gebouwd, functioneel ingericht en overzichtelijk. We hebben prachtige, transparante ontmoetings- en werkplekken waar jij goed kunt werken en leren. Daarnaast ligt de school in een mooie en inspirerende omgeving.

Aanbod
Mavo en havo
Dakpanklas mavo/havo

Aantal leerlingen
630 (geteld op 1 oktober 2022)

Over Betuwe College Elst - logo

Over Betuwe College Elst

Onderbouw:
Van der Duyn van Maasdamstraat 25, 6661 ZR Elst

Bovenbouw:
Mozartstraat 12, 6661 BL Elst

0481 – 366 555
elst @ overbetuwecollege.nl
www.obc-elst.nl