Het Over Betuwe College Elst is een school gericht op de toekomst. We dagen leerlingen uit talenten te ontplooien, zich te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen. We zijn een kleine, prettige school waar iedereen zich snel thuis voelt en waar leerlingen maar ook medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen als individu.

Op onze school kunnen leerlingen terecht voor de niveaus mavo en havo. Naast de reguliere programma’s biedt OBC Elst ook diverse extra’s aan. Bijvoorbeeld het TOPmavo-programma, een speciaal programma vanaf leerjaar 3 dat zorgt voor een makkelijke doorstroom van mavo naar havo.

Daarnaast hebben we de talenprogramma’s Cambridge English, Diplôme d’études en langue française (DELF) en Goethe Deutsch waarmee we leerlingen willen stimuleren hun horizon te verbreden. En niet te vergeten onze leerlijn STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics), waar leerlingen de kans krijgen om meer te leren van de moderne communicatietechnieken.

De verwachting is dat we in schooljaar 2021-2022 gebruik kunnen gaan maken van een nieuw, mooi en innovatief schoolgebouw. Je leest er alles over via deze link.

Aanbod
Mavo en havo
Dakpanklas mavo/havo

Aantal leerlingen
593 (geteld op 1 oktober 2019)

Over Betuwe College Elst - logo

Over Betuwe College Elst

Onderbouw:
Van der Duyn van Maasdamstraat 25, 6661 ZR Elst

Bovenbouw:
Mozartstraat 12, 6661 BL Elst

0481 – 366 555
elst @ overbetuwecollege.nl
www.obc-elst.nl