Je bent hier:

> SWV De Verbinding voor docenten en mentoren

Passend onderwijs voor iedere leerling bieden doen we met z’n allen. Een heel belangrijke rol hierin is weggelegd voor docenten en mentoren. Zij zien de leerlingen namelijk dagelijks en hebben op school doorgaans het eerste in de gaten of een leerling extra ondersteuning nodig heeft. 

Vragen? Je kunt altijd terecht bij de ondersteuningscoördinator of onderwijsloket.

Als je als docent of mentor het idee hebt dat een van je leerlingen extra ondersteuning nodig heeft, dan kun je het beste eerst contact zoeken met de ondersteuningscoördinator van je school. Hij of zij pakt het dan verder op. Mocht je vragen hebben over de ondersteuning van leerlingen, ben je ook altijd welkom om contact op te nemen met het onderwijsloket van samenwerkingsverband De Verbinding. Onze mensen staan altijd klaar voor je.

Docenten en mentoren: onze voelsprieten

Wij zijn er als samenwerkingsverband voor docenten en mentoren. We gebruiken jullie namelijk heel graag als onze voelsprieten. Als docent en mentor zie je ontwikkelingen van leerlingen en het onderwijs zelf. Op dit gedeelte van de website zullen we in de toekomst informatie delen waarvan we denken dat het een toegevoegde waarde heeft voor docenten en mentoren. Daarbij horen we ook graag van jullie waar we aandacht aan moeten besteden. Samen met jullie zorgen we voor dat we passend onderwijs voor iedere leerling kunnen bieden!