Je bent hier:

> SWV De Verbinding voor schooldirecties

De 36 scholen van ons samenwerkingsverband hebben de mooie taak om het passend onderwijs voor de leerlingen dagelijks vorm te geven. Om dit in goede banen te leiden, zijn de schoolleiders verenigd in de directieraad van het samenwerkingsverband. 

directieraad: het belangrijkste adviesorgaan

De schooldirecties zijn een belangrijke spil voor SWV De Verbinding om passend onderwijs voor iedere leerling te organiseren. Daarom is de directieraad in het leven geroepen. Het is belangrijkste adviesorgaan van het samenwerkingsverband en alle locatiedirecteuren hebben er zitting in.

Bij vragen: het onderwijsloket

Speciaal voor de schooldirecties hebben we deze omgeving op de website ingericht. We delen hier belangrijke informatie, vergaderdata en handige documenten en formulieren die handig zijn bij het werk. Mocht je informatie missen, geef het gerust aan via ons feedback-formulier! Daarbij staat het Onderwijsloket van het samenwerkingsverband altijd klaar om te helpen bij eventuele vragen.

Ben je geholpen door de informatie op deze pagina? Laat het ons weten via het feedback-formulier aan de rechterkant!  

> Documenten en formulieren voor directieleden

Op deze pagina staan alle relevante documenten en formulieren voor directieleden handig op een rij. Documenten en formulieren voor directieleden… >>>Lees verder