Je bent hier:

> SWV De Verbinding voor ondersteuningscoördinatoren

Iedere school binnen SWV De Verbinding heeft een ondersteuningscoördinator. Deze medewerker is gespecialiseerd in het herkennen van leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben en zorgt ervoor dat deze kinderen die ondersteuning ook krijgen. 

Ondersteuningscoördinator: spil in de ondersteuning van leerlingen

De ondersteuningscoördinator heeft dus een heel belangrijke taak binnen ons samenwerkingsverband. Het is namelijk ook de schakel tussen de leerling, ouders, mentor, interne ondersteuning en externe organisaties op het gebied van leerlingenzorg én ons samenwerkingsverband. Alle coördinatoren komen regelmatig bij elkaar in het zorgplatform. Hierin delen ze kennis en worden specifieke ondersteuningsvragen besproken. Zo weten we zeker dat we alle kennis binnen het samenwerkingsverband op een zo goed mogelijke manier bundelen.

Vind alle procedures en formulieren voor zorgvragen

SWV De Verbinding wil het werk voor de ondersteuningscoördinator en ander ondersteuningspersoneel zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom staat ons Onderwijsloket altijd voor jullie vragen open. Ook hebben we alle verschillende routes naar (speciaal) onderwijs en alle bijbehorende formulieren en documenten hiernaast voor jullie op een rij gezet. Zo heb je snel alle procedures bij de hand. Mocht je iets missen, geef het gerust aan via ons feedback-formulier!

> Alles over een arrangement starten (uitleg + procedure)

Op deze pagina lees je alles over arrangementen binnen passend onderwijs en hoe je er een opstart. Alles over een… >>>Lees verder

> Documenten en formulieren voor ondersteuningscoördinatoren

Op deze pagina staan alle relevante documenten en formulieren voor ondersteuningscoördinatoren handig op een rij. Documenten en formulieren voor ondersteuningscoördinatoren… >>>Lees verder